Супер моќи за супер утре

со школата за програмирање и математика за деца од 6 до 17 години

Часови со наставници кои го сакаат својот предмет и знаат како да ги пленат децата

Не повеќе од 12 ученици во група, така што наставникот му ја дава на секој ученик потребната поддршка

Форматот за учење го избирате сами: онлајн или на локација што е погодна за вас

Курсеви за секого: вашето дете не треба да има искуство со кодирање или технички начин на размислување

Учете во училиште со меѓународен квалитет

90+  земји
515 партнери
1,1M+  студенти

Нам ни веруваат родителите на стотици илјади деца ширум светот, од Њујорк до Москва

Не можете да го разберете целиот овој разговор за блогови и питони?
Испратете барање за бесплатна консултација и ние ќе ви кажеме од каде да започнете.

Бидете подготвени за денес и утре

Подобрување на училишните перформанси
Подобрување на училишните перформанси

Ги сакаме точните науки, нудиме свеж пристап за обичните предмети и им помагаме на учениците да постигнат изненадувачки резултати на училиште

Подготовка за идните професии
Подготовка за идните професии

Ние го негуваме математичкото размислување и ги тестираме способностите на децата во најперспективните области на ИТ

Развивање на универзални вештини
Развивање на универзални вештини

Ние предаваме критичко размислување и тимска работа и не се плашиме да правиме грешки на патот кон постигнување квалификации што му се потребни на светот

Учете, создавајте, комуницирајте

Сите наши часови се одвиваат на нашата онлајн платформа за учење. Не треба да преземате нов софтвер, да купувате учебници или да ги проверувате домашните задачи бидејќи платформата Algorithmics ги прави сите три:

Паметна училишна книга

Вашето дете учи со сопствено темпо - нашата платформа го анализира неговиот напредок и предлага задачи со вистинско ниво на тежина.

Лабораторија за проекти

Нашите студенти го применуваат своето знаење во пракса уште од нивните први часови: тие градат игри во Scratch или развиваат апликации во Python

Заедница со заеднички интереси

Децата ги споделуваат своите проекти директно на платформата: можат да лајкнат, коментираат и да најдат пријатели меѓу студентите по Алгоритам ширум светот

Постигнете вистински резултати додека се забавувате

Колку од она што детето го учи на училиште ќе успее да го примени во реалниот живот? За да се увериме дека нашите студенти не само што го градат своето знаење, туку и постигнуваат одлични резултати, развивме сопствена методологија на настава.

Нашите клучни принципи се:

1
Возбудливи теми

Без разлика дали станува збор за лансирање вселенски брод на Марс, одење во тајност како специјален агент или кариера во ИТ компанија, секој курс на Algorithmics е авантура со волшебна приказна

2
Исплакната страст

Се фокусираме на решавање на конкретни проблеми, а не на апстрактни задачи. Како да натерате некој лик од цртан филм да се движи? Кажете здраво на аглите на степени!

3
Без преоптоварување

Редовно менуваме теми за да не им досадуваат на нашите студенти. Еден час може да вклучува гледање стрип на нова тема, физички активности и дискусија за најновите ИТ вести.

Научете сè што треба да знаете за Алгоритмиката за 2 минути

Најдете одговор на вашето прашање